0
Evroliga

FOTO: KK Budućnost Voli

DŽIKIĆ O VAŽNOM TRIJUMFU: Nisam verovao da možemo pobediti sa ovoliko poena

Objavljeno: 07.12.18 u 10:17

Košarkaši Budućnost sinoć su u ‘Morači’ rezultatom 67:64 savladali Barselonu i tako došli od treće pobede u ovogodišnjem takmičenju.

Trener ‘plavih’ nakon utakmice bio je zadovoljan partijomk koju su pružili njegovi izabranici.

– Hvala igračima i navijačima, koji su ispunili dvoranu. Mnogo nam znači njihova podrška. Naš tim nije u najboljem momentu što se tiče povreda, na početku je Gordić ušao u problem sa faulovima, ali znali smo kako da preživimo. Da igramo narednih pet mečeva sa njima, verovatno bi nas dobili pet puta, ali ne i ovaj, počeo je Džikić.

Budućnost je dokazala da može pobediti i bez dobrog šuta za tri.

– Baš me briga šta pričaju, mi ćemo da šutiramo kada možemo i kada smo sami, nećemo da nastavljamo igru. Šta da radim, da zabranim Šehoviću da šutira… Imamo igrače koji imaju dobar šut.

Osvrnuo se on potom i na finiš meča.

– Utakmicu su prelomili Popović, Sead Šehović i Koti Klark, kada su bili na terenu, jer je Gordić bio van igre. Čega da se plašim, da izgubim od Barselone? Šta – nismo dobili Barsu dvocifrenom razlikom, pa da prekorim igrače.

Nije veorvao Džikić da se utakmica može pobediti sa malim brojem poena.

– Nije pametno planirati ništa u Evroligi, ni pobede, ni porazi, ali nisam verovao da možemo da dobijemo utakmicu sa ovoliko poena, zaključio je Džikić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter