0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DRUGI VEZANI KIKS: PSŽ ponovo nije mogao da dođe do trijumfa, pred dolazak u Beograd (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.18 u 00:15

U 16. kolu francuske Lige 1 sastali su se Strazbur i Pari Sen Žermen.

Utakmica je završena nerešeno, rezultatom 1:1, a domaća ekipa imala je prednost na poulvremenu.

Nakon remija koji su doživeli prošlog vikenda protiv Bordoa, kada je bilo 2:2, izabranici Tomasa Tuhela ponovo nisu mogli do tri boda. Ovo su jedina dva meča koja oni nisu pobedili u domaćem prvenstvu, a ‘sveci’ sebi takav luksuz mogu da dopuste, jer drugoplasiranom Lilu beže čak 14 bodova.

Nakon povrede na prošloj utakmici, brazilski internacionalac Nejmar večeras je bio na poštedi, dok je Kilijan Mbape na teren ušao početkom drugog dela utakmice. Lale je ekipi Strazbura pogotkom u 41. minutu done vođstvo, dok je tu rezultat poravnao Edison Kavani golom u 71. minutu utakmice.

Malo je nedostajalo da u finišu PSŽ doživi i prvi poraz, ali je gol koji su domaći igrači postigli poništen je zbog ofsajda. Ovo je ujedno ekpi Pari Sern Žermena bila poslednja utakmica pred dolazak u Beograd, jer je meč koji je trebalo da igraju protiv Monpeljea u subotu odložen zbog protesta ‘žutih prsluka’ u prestonici Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter