0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PEŠIĆ PRED MEČ U PODGORICI: Kako Budućnost igra pitajte CSKA I Baskoniju

Objavljeno: 05.12.18 u 22:44

Trener katalonskog tima svestan je da njegove igrače očekuje teška utakmica sutra u ‘Morači’.

Iskusni stručnjak naglasio je da ekipa Barselone neće potceniti rival,a koji ima samo dva trijumfa od starta takmičenja,  a kome domaća publika daje vetar u leđa i pravi sjajnu atmosferu.

– Sve utakmice u Evroligi su važne, uključujući i one u gostima. A to kako igra Budućnost pitajte Baskoniju i CSKA koje su se uverile u to u gostima kada su izgubile, kazao je Pešić pred dolazak u crnogorsku prestonicu.

Uloga favorita pripala je njgovoj ekipi.

– U Evroligi nema lakih rivala, svaki tim ima svoj kvalitet. Kao i uvek, postoje favoriti u mečevima, ali uvek je teško u gostima. I ostalima nije bilo lako, pa neće ni nama.

Naglašava Pešić da igrači Budućnosti imaju kvalitet.

– To je veoma dobar skup pojedinaca koji može da odigra na veoma visokom nivou. Imali su probleme na početku sezone i nove igrače kojima je bilo potrebno vreme da se uklope, ali to je sada došlo na svoje mesto i oni mogu da odigraju u veoma jakom tempu i da budu veoma opasni, kazao je on.

Pešić je reprezentativnu pauzu usled kvalifikacija za Mundobasket iskoristio kako bi pripremio ekipu za ovaj duel.

– Prethodnih dana fokus je bio na meču protiv Budućnosti. Ponavljam to je vrlo opasan protivnik, koji igra inteligentno, kazao je Pešić.

Utakmica između Budućnosti i Barselone zakazana je za sutra sa početkom u 19 časova u dvorani ‘Morača’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter