0
Domaći fudbal

MILAN MILANOVIĆ: Očekujem bolju igru

Objavljeno: 05.12.18 u 10:39

Fudbaleri Radnika u okviru 19. kola na svom stadionu dočekuju ekipu Rada, trenutno pretposlednju ekipu na tabeli Superlige.

U prvom delu sezone prilikom susreta u Beogradu, tim “građevinara” zadržao je sva tri boda pobedom od 3:1, a trener surduličke ekipe Milan Milanović očekuje da rezultat sada bude drugačiji, u najmanju ruku sada pak 3:1 u korist domaćih (kroz blag smeh u pošalici) čulo se na konferencije za medije pred ovu utakmicu:

– Očekujem da odigramo mnogo bolje nego tada i da budemo rezultatski uspešniji. Idemo na pobedu, igramo kod kuće. Na takvoj smo poziciji gde nam dva, tri mesta ispred nas beže 5,6 bodova, a bežimo od začelja 3, 4 boda. Pobedom se približavamo plej-ofu. To nam je i cilj, da tako završimo ovaj deo polusezone – kaže Milanović.

Tim iz Surdulice u poslednjim mečevima kod kuće upisao je tri pobede. Rad u poslednjih 9 kola nema zabeleženu pobedu, a izgubio je poslednje tri utakmice. Strateg Surduličana ne smatra da su i loše igrali:.

– U poslednjim mečevima protiv Čukaričkog, Spartaka i Vojvodine Igrali su dobro, liče na ekipu, prepoznaje se njihov način igre. Imaju odlične napadače. Olakšan nam je posao: zbog kartona ne dolazi Mladenović, ali Imaju Lutovca, Kasalicu, Marinkovića, a naša šansa je u našem napadu i iskusnim igračima koji mogu da se odupru svakom napadu – dodaje Milanović.

Kada je reč o surduličkoj ekipi, nema odrađivanja kartona, zdravstveni bilten odličan.

Utakmica RadnikRad igra se na Gradskom stadionu u Surdulici od 16.00.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter