0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Opet taj L’Ekip, Zvezda dobija inostrano pojačanje ‘iz vedra neba’, odlasci i dolasci iz Humske i skandalozno ponašanje prema Partizanu na Kosovu

Objavljeno: 04.12.18 u 23:30

Četvrti decembar ulazi u završnicu. Nije bilo previše, ali jeste sasvim dovoljno dešavanja da ima šta da se probere kao najinteresantnije.

Pregled dana započećemo možda ne udarnom, ali svakako informacijom koja zavređuje da se nađe na vrhu – rukometašice Srbije napravile su pravi podvig na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Bravo, devojke!

Što se ostalih vesti tiče…

Nikola Jokić je pogodio najčudniji koš u svojoj karijeri.

Crvena zvezda će protiv Spartaka nastupiti bez jednog od najvažnijih igrača, ali bi mogla da dobije i inostrano pojačanje. Trener Vladan Milojević je pričao o budućnosti kada su evropska takmičenja u pitanju.

Ivica Iliev najavio je dolaske, ali i odlaske iz Humske, dok su košarkaši doživeli skandal pri pokušaju da uđu na teritoriju Kosova, a kasnije se oglasio i Ostoja Mijailović, prvi čovek crno-belih.

Zoran Mirković je otvoreno pričao o dosadašnjem toku sezone.

Održan je žreb za nastavak takmičenja u Kupu Srbije.

Pitanje je da li će Nejmar nastupiti protiv Crvene zvezde, ali i da li će doći francuski mediji. Posebnu pažnju privukao je status novinara „L’Ekipa“.

„Večiti“, ali i Čukarički su dobili novac od FIFA zbog nastupa fudbalera na Mondijalu.

Za kraj, UEFA bi mogla jedan superklub uskoro da izbaci iz takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter