0
Košarka

FOTO: STARSPORT

LEPE VESTI ZA NAVIJAČE: Saša Pavlović uz crno-bele ‘na gostovanju’

Objavljeno: 02.12.18 u 17:21

I to u Kosovskoj Mitrovici gde će crno-beli otputovati u utorak.

Partizan će posetiti Kosmet sledeće nedelje, a još uvek nije poznato da li će tamo crno-beli odigrati i revijalnu utakmicu.

Ono što se zna jeste da će u svojstvu legende kluba, sa ekspedicijom Partizana put Kosovske Mitrovice krenuti i Aleksandar Pavlović.

– Naša je potreba da ovih dana budemo na Kosmetu, jer Partizan kao najveći i najtrofejniji košarkaški brend Srbije, deli sudbinu naroda iz koga je potekao. Radujem se susretu sa našim zemljacima, mališanima i pristalicama, ali i što će igračka i ljudska veličina, Saša Pavlović, biti sa nama u Kosovskoj Mitrovici, jer je on uvek deo kluba. Možda je ovo malo što mozemo da učinimo našim sunarodnicima u ovom trenutku, ali sam siguran da ce im sa nama bar malo biti lakse i da će taj trenutak uticati na to da se bar malo bolje osećaju sa obzirom na situaciju koja ih je snašla, izjavio je predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter