1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KRSTAJIĆ, KOLAROV I KOVAČEVIĆ ZADOVOLJNI: Srbija može da prođe ovu grupu

Objavljeno: 02.12.18 u 16:00

U Dablinu je danas odrađen žreb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na putu Srbiji ka ovom takmičenju stoje Portugal, Ukrajina, Litvanija i Luksemburg.

Selektor Srbije Mladen Krstajić poručio je da je zadovoljan žrebom.

– Možemo da budemo zadovoljni. Grupa možda nije toliko atraktivna, ali svakako je dobra, jaka i neizvesna. Portugal kao nosilac grupe i aktuelni prvak Evrope, odosno Ukrajina i mi, selekcije su koje će se boriti za dva mesta koje vode na EURO, izjavio je Krstajić za sajt FSS, da bi Aleksandar Kolarov dodao:

– Zadovoljni smo žrebom. Portugal je aktuelni prvak Evrope, Ukrajina i mi željni dobrog rezultata, a Litvanija i Luksemburg kreću iz malo nezgodnije pozicije. Borićemo se sa Ukrajinom i Portugalom za prva dva mesta, bez namere da potcenimo Luksemburg i Litvaniju koje takodje imaju svoj kvalitet. Moramo dobro da se pripremimo jer se kvalifikacije održavaju praktično u svega nekoliko meseci.

Darko Kovačević takođe veruje da Orlovi mogu da se izbore sa ovim rivalima.

– Imamo solidnu grupu, rekao bih ujednačenu kada se radi o prve tri selekcije. Možda je Portugal favorit na papiru, ali isto tako smatram da možemo da pobedimo i Portugal i Ukrajinu. I da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo. Važno je da u svaki meć uđemo maksimalno ozbiljno, jer imamo kvalitet da ostvarimo cilj.

0
0

1 Komentara

  1. Vrlo je vazno i izboriti se za dobar raspored odigravanja meceva. Po meni, najvece sanse da od Portugala klepimo koji bod imamo da sa njima igramo bas prve meceve, narocito onaj kad gostujemo. Tada bi imali neku sansu. Sa Ukrajinom treba igrati kad je nas tim u najboljoj formi i kad su klimatski uslovi dobri. Upravo ce mecevi sa Ukrajinom biti od kljucnog znacaja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter