0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Posle tri meča u Humskoj, Partizan danas igra u Lučanima

Objavljeno: 01.12.18 u 08:48

Bogat sportski program je pred nama, a u centru pažnje su mečevi 18. kola Superlige Srbije, kao i dueli u Španiji, Engleskoj i Italiji.

Derbi domaćeg prvenstva se igra u Lučanima gde Mladost dočekuje Partizan. Po tradiciji gostovanja u Dragačevu su neugodna za naša dva najveća tima, mada za crno-bele i nije toliko teško na zapadu Srbije. Meč se igra od 15.30 na Gradskom stadionu uz prenos na Areni sport jedan.

Ista televizija od 18 časova nam donosi mali derbi Serije A između Fiorentine i Juventusa, a uveče dvoboj Sampdorije i Bolonje. Treći kanal Arene sport nam donosi prenos derbija Lige jedan između Lila i Liona, dok od 20 časova igraju Monako i Monpelje. Arena sport donosi i prenose rukometne Lige šampiona.

Na Sport klubu dominira Premijer liga, Mančester siti od 16 časova dočekuje Bornmut, dok Junajted od 18.30 gostuje Sauteptonu. Derbi se igra od 20.45 kada će Real Madrid ugostiti Valensiju. Pogledajte kompletan sportski TV program:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter