0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Dve utakmice, jedan gol, i to iz penala – Voša odnela ceo plen sa ‘Banjice’ (FOTO)

Objavljeno: 01.12.18 u 15:10

‘Mršave’ dve uvodne utakmice u superligaški dan, Vojvodina je savladala Rad, a Zemun i Radnik su u Gornjoj Varoši odigrali meč bez golova.

Nakon jučerašnjeg spektakla u Bačkoj Palanci i šest golova u duelu između Bačke i Napretka, današnja dva susreta nisu donela toliko uzbuđenja.

Ali, cilj opravdava sredstva, a Vojvodina se konačno podigla. I to na, po nju, tradicionalno neugodnom gostovanju na ‘Banjici’. Odluka je pala sa ‘bele tačke’.

U 23. minutu dosuđen je penal koji je u pobedonosni gol pretvorio Đurić. I ispostavilo se da je to bio jedini gol ovog popodneva, dovoljan da Vojvodinu podigne na sedmu poziciju, a Rad ostavi na pretposlednjem mestu na tabeli.

FOTO: STARSPORT

U drugom meču igranom u ovom terminu, Zemun i Radnik iz Surdulice se nisu naigrali fudbala na terenu u Gornjoj Varoši. Nije bilo golova, pa je Zemun ostao na 14. a Radnik na devetom mestu Superlige Srbije.

Superliga, 18. kolo:

Petak

Bačka – Napredak 3:3 (1:1)
(Bajić 18pen, 73pen, Čeković 58 – Vulić 12, Eskić 66, Vukanović 71)

Subota

Rad – Vojvodina 0:1 (0:1)
(Đurić p. 23)

Zemun – Radnik 0:0

15.00 Mačva – Čukarički
15.30 Mladost – Partizan
18.00 Dinamo – Radnički
18.00 Proleter – Spartak

Nedelja

18.00 Crvena zvezda – Voždovac

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter