1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KVARTET IGRAČA PORUČIO ZVEZDAŠIMA: Podržite nas i sutra

Objavljeno: 01.12.18 u 18:45

Vujadin Savić, Marko Gobeljić, Goran Čaušić i Marko Marin, posetili su Delta siti gde su se tokom jednočasovnog druženja slikali sa navijačima, delili autograme i karte za duel sa Voždovcem koji je zakazan za sutra od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Brojna crveno-bela publika dočekala je kvartet srpskog šampiona sa oduševljenjem, a oni su se odužili strpljivo ispunjavajući želje za autogramima i fotografijama.

Ovom prilikom crveno-beli prvotimci izrazili su zadovoljstvo zbog velikog interesovanja i pozvali prisutne da pruže podršku i dolaskom na nedeljni duel.

– Rado se odazivamo na svaku akciju koja za cilj ima druženje sa zvezdašima. Njihova podrška nam je od izrazitog značaja i svaku priliku koristimo da im damo do znanja da je tako – rekao je Marko Gobeljić.

Između niza fotografija utiske je sumirao i Goran Čaušić.

– Vraćamo se prvenstvenim obavezama i želja nam je da se već protiv Voždovca vratimo na pobednički kolosek. Pozvali smo sve posetioce tržnog centra kojima su crveno-bele boje u srcu da nas podrže u nedelju.

Na reči ofanzivca nadovezao se štoper Vujadin Savić.

– Presrećan sam prilikom svakog susreta sa navijačima. Daju nam neverovatnu energiju. Prvenstvo nam je prioritet i zato pozivam publiku da nam da prepoznatljivi vetar u leđa protiv Voždovca. Svi su impresionirani atmosferom koju zvezdaši prave na evropskim utakmicama, ali nam je podrška potrebna i na domaćoj sceni jer je ona stepenik do Evrope – rekao je defanzivac.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter