0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

FLEŠ IZ SURDULICE: Trijumf u Zemunu za mirniju zimu!

Objavljeno: 01.12.18 u 11:15

Predstojeće kolo Superlige Srbije ekipa Radnika će odigrati na gostujućem terenu protiv Zemuna.

Nakon poslednje utakice pred domaćom publikom, osvojivši nova tri boda nad ekipom Mladosti, Radnik se pomakao ka sredini tabele i sada zauzima devetu poziciju, dok se tim Zemuna i dalje nalazi na predposlednjem mesta sa 14 bodova.

Dve ekipe susrele su se na početku prvenstva na terenu u Surdulici, tom prilikom je pred domaćom publikom Radnik osvojio sva tri boda ( rezultat 2:1 ), a evo šta od narednog susreta očekuje Milan Milanović, bivši šef struke Zemunaca, a sada trener Surudličana.

– Mi bi da nastavimo ovo što smo započeli. Uprkos hladnom vremenu, kada i pada raspoloženje i volja igrača, mi bi da i u ovu utakmicu uđemo odgovorno i disciplinovano i sa željom da pobedimo. Dobrim rezultatima ćemo imati povoljnu situaciju i za proleće – istakao je trener Milanović i dodao:

– Idemo ekipi koja je skoro promenila trenera. Bio sam u tom klubu jedno vreme, ali je i skoro čitav sastav prvotimaca od tada izmenjen. Iza njih je par kola odigranih na domaćem terenu bez bodova protiv Čukaričkog i Napretka, pa očekujem da oni ovo kolo uđu sa mnogo više ambicija. Mi to moramo ozbiljno shvatiti i odigrati tako da dođemo do povoljnjijeg rezultata – jasan je Milanović.

Kada je u pitanju igrački kadar trener Radnika ističe da može doći do promena u redovnom sastavu, podsećajući da članicama Super lige predstoji ubrzani raspored narednih desetak dana, te da će odmoriti neke igrače. U konkurenciji za prvih jedanaest tima iz Surdulice biće mlađih i bržih igrača u napadu, te da će i to jedna od taktika biti kod iznenađenja domaćina. A po rečima stratega surduličana, to bi možda i bio način kojim bi se prekinuo niz lošijih rezultata Radnika u gostima.

Utakmica 18.kola Zemun – Radnik igra se u subotu, zakazana je za 13 sati, a odigraće se na Gradskom stadionu u Zemunu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter