0
Evroliga

FOTO: Twitter/Printscreen

DEJVID BLAT: Sin mi je uništio Srbiju, a potom umalo Milutinov mene! (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.18 u 12:42

Košarkaši Olimpijakosa demolirali su sinoć Budućnost u Evroligi 92:70, a na konferenciji za novinare bilo je priče o reprezentaciji Srbije.

Naime, sin Dejvida Blata Tamir bio je jedan od ključnih igrača u pobedi reprezentacije Izraela protiv Srbije u Tel Avivu 83:74. Sjajni trener je posle meča govorio o dobroj partiji sina, ali i ‘sukobu’ sa jednim svojim igračem u svlačionici.

– Jeste li videli mog sina danas? Umalo tripl-dabl u velikoj pobedi Izraela nad Srbijom. Jeste li videli to? Deset poena, devet asistencija i sedam ukradenih lopti.. rekord kvalifikacija. Nikola je bio besan na mene! Baš je bio besan što smo dobili Srbiju. Ali, to je ok – rekao je Blat.

Inače, Nikola Milutinov nije dobio dozvolu Olimpijakosa da igra protiv Izraela i Grčke u kvlafikacijama za Mundobasket. Sinioć je protiv Budućnosti imao deset poena i sedam skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter