0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRIVOKAPIĆ: Ako neko iz FSS ovo gleda, neka uruči poziv Rockovu (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.18 u 19:20

Vojvodina je danas pobedila Rad rezultatom 0:1 (0:1), u 18. kolu Superlige Srbije.

Posle pobede njegovog tima nad Radom, v.d. šefa stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da je ponosan na ono što su ostvarili crveno-beli, ali da ipak nema vremena za slavlje.

– Posle teškog perioda, uspeli smo da se konsolidujemo i odigramo jednu dobru utakmicu na izuzetno teškom gostovanju. Znali smo da je Banjica neugodna za Vojvodinu, koja je uvek teško dolazila do pobede protiv Rada, što je i ovoga puta bio slučaj. Meni lično kao treneru mnogo znači ova pobeda, jer ovo je moj debi kao šefa stručnog štaba u Super ligi. Veoma sam srećan i ponosan na igrače, jer mislim da su dali možda i više nego što mogu u ovom trenutku. Meč smo rešili iz jedanaesterca i mogli da postignemo još neki gol, ali ne treba zaboraviti ni da je Rad krajem prvog i početkom drugog poluvremena imao stopostotne šanse, kada je mogao da preokrene tok utakmice. Na kraju, meč smo priveli kraju onako kako smo želeli i sada se okrećemo utakmici protiv Mačve na našem terenu, pa nemamo mnogo vremena za slavlje. Kolegi Stevanoviću želim sve najbolje u daljoj karijeri – kaže Krivokapić.

Sa nekoliko fantastičnih odbrana, jedan od junaka današnje pobede Vojvodine bio je golman Emil Rockov (23).

– On je bio jedan od boljih, ako ne i najbolji akter na terenu. Po mom mišljenju, zaslužuje i poziv u reprezentaciju i ukoliko neko iz Fudbalskog saveza Srbije ovo prati, apelujem da mu uruče poziv – rekao je Krivokapić, koji nije želeo da komentariše penal koji je dosuđen za njegov tim.

U narednom kolu, Vojvodina će na svom terenu dočekati ekipu Mačve, a taj meč će se igrati već u sredu, sa početkom u 16 časova.

(Izvor: youtube / Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter