0
Ostali sportovi

RUKOMET: Radnički 1964 na krilima pobede nad Vrbasom traži trijumf u Petrovcu na Mlavi

Objavljeno: 30.11.18 u 10:12

Odlična rukometna predstava i trijumf nad liderom na tabeli je dao krila rukometašicama Radničkog 1964 da i na gostovanju u Petrovcu na Mlavi izvuku poslednji atom snage u želji da osvoje nove bodove.

Utakmica sa Slogom će se odigrati u subotu, 01. decembra u hali „Dragutin Tomašević“ u okviru 10. kola Super B lige za žene.

– Nakon sjajne igre I pobede nad Vrbasom, okrećemo se narednom protivniku. Očekuje nas još jedno teško gostovanje i neizvesna utakmica. Ekipa Sloge važi za najiskusniju ekipu lige i mesto koje trenutno zauzimaju na tabeli nas neće zavarati. U pitanju je tim u kome igra veliki broj iskusnih i prekaljenih superligaških igračica,koje se nikako ne smeju podceniti, bez obzira na trenutnu formu. Idemo da igramo, da se nadigravamo i ako nametnemo svoj stil i ritam možemo da se nadamo povoljnom rezultatu. Kvalitet, želja i htenje iz prethodne utakmice nam daju dodatni motiv i snagu – poručila je prvotimka Radničkog 1964 Milica Đorđević.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova a pravdu će deliti sudijski par Danijel Stanković i Marjan Stefanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter