0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Zadar / Zvonko Kucelin

ZAMENA ZA BRAUNA: Novi Amerikanac stigao je u Mornar

Objavljeno: 29.11.18 u 19:24

Nakon što su Mornar napustili Braun i Kenig, u redove crnogorskog predstavnika stiglo je i prvo pojačanje.

Bobi Braun imao je opciju u ugovoru da ukoliko stigne dobra ponuda može da ode, što je i učino, dok je Bronson Kenig svojevoljno otišao iz kluba.

Nije najbolja situacija trenutno u Baru, a ekipa Mihajla Pavićevića još je daleko od forme u kojoj je bila tokom većeg dela prethodne sezone. Dosta je bilo turbulenicja, a poslednja u nizu desila se pre nekoliko dana. Nakon novih odlazaka, u Mornar je stiglo pojačanje u vidu iskusnog plejmejkera Malkolma Granta, koji je se zonu počeo u Zadru.

FOTO: Zadar / Zvonko Kucelin

Grant je rođen u Bruklinu, u karijeri je nastupao za APOEL, Šentjur, Nevežis i Astanu iz Kazahstana, da bi početkom avgusta zadužio opremu hrvatskog kluba. Nkon tri meseca provedenih u Zadru, on je sada postao član Mornara, a ove sezone u regionalnom takmičenju, prosek mu je bio 11.9 poena i 3.6 asistencije.

 
 
 
View this post on Instagram

OFFICIAL: @kkmornarbar parted ways with @bbrownsix_ and signed contract with former @kkzadar player @mg3__! #ABALiga

A post shared by ABA Liga (@aba.liga) on

Usled pauze u regionalnom takmičenju i Evrokupu, Grant će na raspologanjau imati dovoljno vremena da se adaptira na novi klub i pripremi za izazove koju su pred Baranima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter