0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MILOŠ DEGENEK: Šteta za onu šansu posle prvog gola, ponosan sam na saigrače – hvala navijačima

Objavljeno: 29.11.18 u 09:54

Štoper Crvene zvezde je kao ključan momenat okarakterisao odličnu priliku koju je Zvezda propustila posle vodećeg gola Napolija.

Tada je pred Ospinu istrčao Veljko Simić, ali nije uspeo da ga savlada. Na kraju je Napoli pobedio sa 3:1.

– Primili smo rano gol iz jedne nezgodne situacije, da ga nisu tada dali mislim da bi se utakmica odvijala drugačije. Igrali su domaćinski, znali su da im treba pobeda da prođu u narednu fazu i ušli su sa velikim tempom. Šteta što nismo izjednačili posle one sjajne prilike nakon primljenog gola, odmah su nam potom dali i drugi… Ponosan sam na igrače, mnogo su nam značili i navijači, bilo ih je lepo čuti, ali smo nažalost izgubili.

O motivima za utakmicu sa Parižanima Miloš Degenek je rekao:

– Ima motiva, na svaku utakmicu idemo da pobedimo. Biće teško jer PSŽ igra za prolaz dalje, ali i mi se takmičimo za to treće mesto. Motiv je da ostvarimo pobedu, ne samo onaj poraz od 6:1 u Parizu.

Kako je štoper Zvezde rekao, nije bilo posebnih razgovora na pauzi tokom poluvremena.

– Nije, znali smo šta treba da radimo i da krenemo da igramo. Ništa posebno nismo pričali u svlačionici. Šef je rekao šta je trebalo, i to je to.

Za kraj, Degenek je odgovorio na pitanje o greškama vezista nakon čega su defanzivci Zvezde bili izloženi napadima brzonogih Napolitanaca.

– Ne mogu niti želim da krivim ikoga, to je takva utakmica. Isto su tako i njihovi zadnji vezni gubili lopte, pa su njihovi štoperi bili otvoreni i nama su se stvarale prilike da ih ugrozimo, ali nismo nažalost. Falilo nam je iskustva.

Sa stadiona ‘San Paolo’: Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter