0
Evrokupovi

KARAGER O NEJMARU: Njega je sramota gledati – igrači PSŽ-a samo umeju da se valjaju

Objavljeno: 29.11.18 u 17:59

Nakon meča koji je odigran sinoć na ‘Parku prinčeva’, oglasio se i legendarni fudbaler Liverpula.

On je rekao da bi igrače Pari Sen Žermena trebalo da bude sramota, nakon meča koji su odigrali proritv ‘Redsa’.

Razlozi za ovoakvu izjavu Karagera su pre svega simuliranje, ali i ‘krađa’ vremena, a nakon utakmice zbog svega viđenog besan je bio i trener Jirgen Klop.

– Bilo je veoma frustrirajuće, sa Nejmarom se to događalo čak i u prvom poluvremenu. Govorimo o jednom od najboljih fudbalera na svetu, ali bila je sramota gledati ga. Ako nastavi tako, njegova karijera biće upamćena po tome, a po tome kako je sjajan igrač bio, kazao je Karager, pa nastavio:

– To ostavlja gorak ukus u ustima, uopšte ne saosećam sa fudbalerima PSŽ-a i potpuno je razumljivo što je Kloš frustriran. Čak i Tijago Silva, kapiten i štoper, valja se u uglu i drži se za lice… PSŽ je vrhunski tim, ne moraju da pribegavaju tome. Trebalo bi da se stide, ne znam kako se posle toga vrate u prostor za igrače i razgovaraju sa svojim porodicama. Valjati se tako, to rade samo deca u obdaništu.

Iako se to nije očeikvalo, Liverpul se ne nalazi u lagodnoj pozicji pred poslednje kolo Lige šampiona.

– Mislim da će biti 50-50, a u Napoliju su svesni kakva ih atmosfera čeka na ‘Enfildu’. Očekujem da Liverpul pobedi, ali biće mnogo teže da to učini sa dva razlike. Godine 2005. trebalo nam je da dobijemo tako Olimpijakos, pobedili smo 3:1 i posle je sve bilo u redu, zaključio je on.

Karager je sa ekipom Liverpula, 2005. godine osvojio Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter