0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

OMLADINSKA LŠ: Zvezda povela, pa ‘poklonila’ gol Napoliju, pa došla do novog vođstva

Objavljeno: 28.11.18 u 14:27

Omladinci Crvene zvezde, kao i seniori u petom kolu Lige šampiona igraju protiv Napolitanaca.

Rezultat na utakmici koja je igrana u Beogradu bio je nerešen, 1:1., a trenutni rezultat na ovom meču je 1:2 u korist beogradskog tima.

Crveno-beli poveli su u privm minutima utakmice. Nakon što je u kaznenom prostoru gostiju oboren kapiten Crvene zvezde, Aleksa Terzić, mađarski sudija Sabo je pokazao na belu tačku. Siguran u realizaciji najstrožije kazne bio je vezista Bogdan Jocić.

Ipak, nisu izabranici Bratislava Živkovića uspeli dugo da sačuvaju prednost. Nakon što je iz slobodnog udarca neugodnu loptu u kazneni prostor crveno-belih poslao D’Alesandro, Milikić se nije najbolje snaša u ispucavanju, a njegovu i nepažnju ostalih defanzivaca umeo je da kazni štoper domaćih Filipo Perini, koji se tu našao.

Do novog vođstva crveno-beli dolaze u 26. minutu igre. Nakon kornera koji je izveo Aleksa Terzić, na petercu je sam ostao Borisav Burmaz, koji je umeo da kazni nepažnju defanzivaca domaćeg tima i savlada golmana D’Andreu. Podsetimo Burmaz na ovom meču u napadu zamenjuje kapitena Dejana Joveljića, koji je prekomandovan u seniorsku ekipu.

Prenos utakmice iz Napulja možete pratiti na OVOM linku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter