3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OMLADINSKA LIGA ŠAMPIONA: Zvezda tri puta vodila, na kraju izgubila (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.18 u 15:57

Utakmica omladinske Lige šampiona između Crvene zvezde i Napolija u Napulju okončana je pobedom domaćeg tima rezultatom 5:3.

Zvezda je u 3. minutu povela preko Jočića sa penala, ali je Perini u 14. poravnao. Ipak, 12 minuta kasnije Burmaz novim golom crveno-belima donosi vođstvo od 2:1, što je bio okonačan rezultat prvog poluvremena.

Na samom početku drugog poluvremena Saporeti je izjednačio na 2:2, ali je posle lepe akcije i jednog odbitka Marko Dedijer u 64. minutu po treći put Zvezdu odveo na gol prednosti. No, tada je na scenu stupio sjajni Đanluka Gaetano, koji je za dvadeset i jedan minut postigao tri gola. Prvo je u 70. izjednačio, a potom u 82. preokrenuo, i u prvom minutu sudijske nadoknade potvrdio pobedu Napolija.

Ovim porazom crveno-beli su posle pet odigranih mečeva ostali samo na jednom bodu, i to nakon remija sa Napolijem u Beogradu u prvom kolu, pa nemaju više šansi da se domognu naredne runde.

(Youtube/Zvezda Kids)

Omladinska Liga šampiona, 5. kolo grupe C

Napoli – Crvena zvezda 5:3
(Perini 14, Saporeti 48, Gateano 70, 82, 90+1 – Jočić 3 penal, Burmaz 26, Dedijer 64)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

0
0

3 Komentara

    • cim je Zvezda povela 3-2 ovaj sudija, inace iz Madjarske, ih unistio. svaki kontakt zuti karton. pa cak i zuto-crveni. namestanje faulova oko 16erca. uzas. ovakvo sudjenje nema ni u jsl. medjutim slazem se da je kvalitet veoma slab. golman 2x prima gol iz slobodnjaka u svoj ugao. odbrana sem da izpucava loptu ne zna aman nista. kakvi su tek ostali klubovi nasih velikana ako ovi igraju LS

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter