7
Domaći fudbal

OGLASILI SE VRANJANCI: Đurić je bacio sumnju na nas, zbog toga je suspendovan!

Objavljeno: 28.11.18 u 09:59

Veliku prašnu podigla je, kada je u pitanju tim iz Vranja, utakmica protiv Partizana odigrana u minulom kolu Superlige Srbije.

Domaći su ubedljivo slavili na tom meču, a način na koji su primali golove nije bio ‘po volji’ trenera Dinama.

Prilikom centaršuta Danila Pantića u 37. minutu utakmice, golmanu Urošu Đuriću lopta je prošla kroz ruke i završila iza leđa. Ovo je bio jedan od šest golova, koliko je na tom meeču primio, a trener tima sa juga Srbije najavio je da će zbog ovakve igre, golman trpeti posledice. Povodom svega čelnici kluba oglasili su se saopštenjem

– Nije sramota sportski izgubiti, čak i ovako velikim rezultatom (0:6), pogotovo od tima koji imenom i tradicijom to i zaslužuje. Čestitke protivniku, ali… To ‘ali’ odnosi se na pojedine igrače i njihov odnos prema imenu Dinama i časti sportske igre koju naš klub gaji. Zato smo i preduzeli potrebne korake za povratak kluba u normalne sportske okvire. Jedna od odluka je suspenzija golmana Uroša Đurića, koji je svojim branjenjem, odnosno nebranjenjem, doveo celu fudbalsku javnost, kako u Srbiji, tako i u Vranju, u sumnju zbog postignutog rezultata. Suspenzija se odnosi na golmana Uroša Đurića i verovatno na još nekolicinu igrača Dinama. Mi kao klub se ograđujemo od insinuacija koji su ovim rezultatom postignuti.

Zato se i obraćamo javnosti, da ćemo uz sve nagimilane probleme i ovaj uspešno rešiti i nastaviti našu sportsku borbu u ovoj istorijskoj sezoni za FK ‘Dinamo’. Naši problemi će ostati samo naši i budite sigurni da ćemoih rešiti na najbolji mogući način za FK ‘Dinamo’ primenjujući kako propise FS ‘Srbije’, tako i pravilnik o kažnjavanju FK ‘Dinamo’, stoji u saopštenju Dinama.

FOTO: STARSPORT

Nako utakmice golman Đurić je ostao u Beogradu, jer kako kaže ‘nije smeo da se vrati u Vranje, u strahu od trenera Jovanovića’.

– Moja izjava je pogrešno protumačena. Hteo sam da kažem da svaki igrač svojim igrama ili pravi karijeru ili je uništava. Razumete? Đurić svojim odbranama čini da bude reprezentativac ili da uništi svoju karijeru. Dakle, samo je na njemu. Ne znam zašto se nije vratio u Vranje, a trebalo je, jer ima tri godine ugovora s klubom. Niko nikome ne može da završi karijeru, poručio je Radmilo Jovanović za ‘Informer‘.

FOTO: STARSPORT

Takođe ovaj list navodi i da je golman u prestonici i da čeka suspendovanog trenera Dragana Antića, kako bi se sastao sa njim i porazgovarao o svom statusu.

– Bio sam omladinski i olimpijski reprezentativac Jugoslavije i mnogo toga sam prošao… To što sam rekao važi i za pojedine naše igrače i za golmana. To što se on nije pojavio na treningu nije moja stvar, ja sam samo hteo da vam objasnim izjavu. Nemojte sad mene da razvlačite po novinama, dobrovoljno sam se javio na telefon. Prekinuo sam trening da bih vam odgovorio na poziv. Ovde je kraj priče, poručio je Jovanović.

0
0

7 Komentara

  1. Ko hoce da bude objektivan i bez nosenja zabluda u nass fudbal mora da kaze da tu nije nista bilo sto bi se podvelo pod sumnju. Prvi gol je stvarno bio cudan ali ne u smislu kako se sumnja vec je lopta bila teska, mokra, Pantic je fantasticno sutirao frljoku i ona je odskocila ispred golmana tako da nije otisla u pravcu kojim je isla vec je odskokom promenila pravac i otisla u levo kroz noge golmanu. On je bio iznenadjen jer je bio u raskoraku , ocekivao je da ce ona pasti blize njemu da bi je uhvatio u odskoku. A ona je pala malo dalje od njega tako da ona nije bila u dosegu njegovih ruku!To se sasvim lepo vidi na usporenom snimku/ Samo jos jedno, cini mi se da neko namerno pravi slucaj od nicega radi nekog „uravnavanja“, pokusavajci Partizana stavljati u blato u kojem se nalaze klubovi srpskog crnog klupskog trougla fudbalskog uzasa . Cak i posten PFC sa svojom najboljom igrom u ovom prvenstvu ocigledno nekom smeta, sto je sramota nad sramotama. Navijaci jednog kluba koji je u svetskim razmerama optuzen za muljanje sa kladionicama je sad najsrecniji. Ne pise se o njemu a paznja je na komsijama ni krivim ni duznima da bi se navijacima smanjila briga za sudbinu osumnjicenih. Zna se dobro o cemu pisem, ne bih da obrazlazem,i onako sam bio opsiran/
    Samo mi je zao sto se jedna cista i divna pobeda mog Partizana nastoji ukaljati izmisljotinama.
    Partizane, sad samo gazi, gazi!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kladili se protiv sebe i sad fora napadaju golmana kako bi ispalo da su oni cisti a odigrali najveći broj sumnjivih utalmica,i kako bi se skrenula priča sa meča Proleter Radnički

    0
    0
    Odgovori
  3. ALA STE PROVIDNI VASU
    LJUTNJU. PA TAKO SE NE MESTI. LOS GOLMANOV DAN. DA JE HTEO ON BI
    NA DRUGI NACIN PRIMIO
    GOLOVE. CUJ GOLMAN KRIV
    I TO IZ USTA VRANJSKE
    CRVENO BELE UPRAVE.
    BOLI VAS SESTICA JER JE OD
    PARTIZANA. TO JE PROBLEM.

    0
    0
    Odgovori
    • I da se nisi potpisao kao valjak, bilo bi jasno da si grobar. E, sad ti zaključi zbog čega! Inače, golman kod svih golova koje je Dinamo primio ima čudne reakcije, postavljanja i kretnje, a naročito kod prvog, drugog i četvrtog gola. Kod četvrtog gola npr. kreće dečko na loptu centriranu sa strane koja je apsolutno u njegovom domašaju, pa onda odjednom staje, povlači se i dovodi u zabunu svog odbrambenog igrača koji je mogao izbaciti loptu da nije bilo te golmanove kretnje, i koji u čudu gleda i po reakciji se vidi da razmišlja šta je bre tebi golmane, šta to radiš!? Sve je toliko očigledno da ne ostavlja nimalo prostora za bilo kakvu dilemu, osim kod valjka i njemu sličnih!

      0
      0
      Odgovori
      • JA SE NE KRIJEM. ZVEZDA
        NAMESTILA CELO PRVENSTVO A I SLEDECE PA
        POKUSAVA DA OCRNI I
        DRUGE. DO USI STE U
        MULJANJU. SRAMOTA.

        0
        0
        Odgovori
  4. MA NEMOJ! TO JE HAJKA JER
    JE PARTIZAN U PITANJU.
    DA SU BILE KOMSIJE NIKOM
    NISTA. DA. U VRANJE NEMA
    LAGANJE. PROVIDNI STE.
    ZNATE DA JE SVE CISTO SAMO U PITANJU JE MRZNJA. I

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter