0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VOJVODINA PRONAŠLA ZAMENU U SVOJIM REDOVIMA: Krivokapić umesto Dragomira Okuke do proleća

Objavljeno: 27.11.18 u 10:17

Dosadašnji pomoćni treneri Radovan Krivokapić i Zoran Vasiljević predvodiće ekipu Vojvodine do kraja jesenjeg dela sezone umesto dojučerašnjeg šefa stručnog štaba Dragomira Okuke, koji je, nakon remija sa Zemunom, podneo ostavku na svoju funkciju.

Do kraja jesenjeg dela sezone, treninge fudbalera Vojvodine vodiće dosadašnji pomoćni treneri u stručnom štabu ‘stare dame’ Radovan Krivokapić, koji će se zvanično voditi kao v.d. šefa stručnog štaba, i njegov saradnik Zoran Vasiljević.

To je odlučeno na elektronskoj sednici Upravnog odbora Fudbalskog kluba Vojvodina, na kojoj je istovremeno usvojena ostavka dosadašnjeg šefa stručnog štaba Dragomira Okuke.

Osim odlaska Okuke, drugih promena u stručnom štabu Vojvodine nema, što znači da će rad sa ekipom nastaviti i pomoćni trener Nemanja Krtolica, kao i trener golmana Milan Jovanić. Dragomir Okuka je sedmog septembra ove godine po drugi put preuzeo tim Vojvodine i od tada je ekipu predvodio na ukupno 12 utakmica, pri čemu je ostvario učinak od šest pobeda, jednog remija i pet poraza, uz gol-razliku 13:6.

– Fudbalski klub Vojvodina koristi ovu priliku da mu poželi mnogo sreće i uspeha u nastavku trenerske karijere, poručili su iz kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter