0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Skandalozne slike iz Napulja, oglasio se golman Dinama, loše vesti za ABA ligu

Objavljeno: 27.11.18 u 23:30

Bliži se kraj novembra, brojimo poslednje minute 27. dana pretposlednjeg meseca 2018. godine, a o vestima koje su obeležile današnji dan možete pročitati u nastavku teksta.

HotSport se nalazi u Napulju gde će ispratiti duel Crvene zvezde i domaćeg Napolija, a danas smo na stadionu „San Paolo“ zabeležili strahovite scene, zbog kojih je praktično nemoguće poverovati u priče da UEFA ima iste aršine za sve. Takođe, zabeležili smo i tribinu na kojoj će biti pozicionirani navijači crveno-belih, a Vladan Milojević je na konferenciji za medije izrekao rečenicu koja preti da postane antologijska.

Crveno-bele je nahvalio i Karlo Anćeloti, a na našem portalu mogli ste da pročitate i o nekim duelima crveno-belih i italijanskih timova iz novije istorije.

Nebojša Čović je otkrio koliko daleko je Zvezda od A licence u Evroligi.

Danas se oglasio i golman Dinama iz Vranja nakon optužbi da je namestio utakmicu protiv Partizana, dok je Rade Zagorac pričao o povratku u dres reprezentacije.

Iz Evrolige su stigle loše vesti za ABA ligu.

Za kraj, dve vesti iz inostranog fudbala. Proslava Žozea Murinja nakon gola Maruana Felainija je obišla svetske medije, a Andres Inijesta je izjavom ne samo šokirao, već i propisno zabrinuo fudbalsku javnost.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter