0
Evropske lige

‘JEDVA SAM ČEKAO DA UZMEM TABLETU’: Andres Inijesta priznao da boluje od teške bolesti! (FOTO)

Objavljeno: 27.11.18 u 16:48

Legendarni španski fudbaler je otkrio svetskoj javnosti da još od 2009. godine njegov život nije isti.

Niko na planeti nije savršen, pa tako ni slavni Andres Inijesta. On je u televizijskom intervjuu priznao da već devet punih godina boluje od depresije.

Ta teška bolest u njegovom životu prouzrokovana je, najverovatnije, smrću Danijela Harkea, bivšeg kapitena Espanjola i svog velikog prijatelja.

Ta tragedija je izazvala veliku promenu u Andresovom životu, a gol u finalu Mondijala 2010. godine je posvetio upravo Harkeu.

– Kada imate depresiju, vi shvatate da nešto nije kako treba, ali niste sigurni šta. Ulazite u krug kada se uvek osećate prazni – otvorio se španski as.

Pomoć ne tražio na nekoliko strana, čak i klupskog psihologa. Potom je objasnio:

– Postignete gol protiv Čelsija u polufinalu, osvojite kasnije Ligu šampiona, pa još dva trofeja i to bi morala da bude nezaboravna godina… Onda dođe leto i vi osetite da ste pali.

– Kada patite od depresije, niste svoji, ranjivi ste toliko da teško kontrolišete važne životne trenutke. Jedva sam čekao da padne noć kako bih uzeo tabletu i otišao na spavanje – rekao je Inijesta.

U ovom intervjuu Inijesta je prozvao i Žoze Murinja da je uneo veliku mržnju u španski fudbal, ‘El klasiko’, pa i špansku fudbalsku reprezentaciju.

– On je stvarao tu atmosferu i postao nepodnošljiv. To više nije bilo rivalstvo, već mržnja. Napetost koju je doneo Murinjo napravila je samo štetu reprezentaciji i mojim saigračima – rekao je Inijesta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter