1
Fudbal

OBJAVLJENA SLIKA: Kapiten Boke iz autobusa isprovocirao navijače Rivera – tako je sve počelo (FOTO)

Objavljeno: 26.11.18 u 12:07

Pojavila se fotografija koja potvrđuje da su obe strane ‘krive’ za nemile scene od pre dve večeri uoči najavljene ‘utakmice veka’.

Kao što je već poznato, revanš finala Kopa Libertadores nije odigran ni u subotu, ni u nedelju uveče, jer su navijači Rivera napali autobus rivala i tom prilikom korišćen je suzavac koji je veliki deo ekipe Boke onemogućio da zaigra.

Usvojen je zahtev Boke da se ne igra ni u nedelju, pa se sada čeka na novi termin odigravanja finala, posle prvog meča koji je na ‘Bombonjeri’ završen rezultatom 2:2.

Razvijaju se mnoge teorije ko je zapravo kriv za celokupnu situaciju. Da li Riverovi huligani, koji su odgovorili istom merom na divljanje huligana Boke 2015. godine, ili baš Boka Juniors koja je prošla autobusom, namerno ili slučajno, kroz najtvrđe jezgro pristalica velikog rivala.

Na sve to, sada se pojavila i slika na kojoj, baš u momentu prolaska pored okupljenih navijača Rivera, kapiten Boke Fernando Gago im je pokazao srednji prst.

Na tu provokaciju bivšeg igrača Real Madrida odgovoreno je kamenovanjem autobusa, mada je pitanje koliko je navijača uopšte to moglo i da vidi, jer autobus nije prošao malom brzinom.

Teorija je mnogo, ali stoji činjenica da nijedna strana nije nevina u ovoj situaciji.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter