0
Ostali sportovi

FOTO: PRINTSCREEN

PRVA KONFERENCIJA POSLE BORBE SA KONOROM: Nurmagomedov najavio ime sledećeg protivnika (FOTO)

Objavljeno: 26.11.18 u 14:10

Ruski MMA borac Habib Nurmagomedov održao je konferenciju za medije u Moskvi, na kojoj je najavio svoje planove.

Ovo je bilo prvo zvanično i javno obraćanje dagestanskog borca nakon borbe u oktobru protiv Konora MekGregora i pobede u Las Vegasu.

Dobro je poznato šta se desilo nakon te borbe, tuča van kaveza, priče o suspenziji… Ali, sada se Nurmagomedov okreće novim izazovima i već najavljuje novu borbu.

Habib je u Moskvi rekao da će se boriti sa američkim bokserom Flojdom Mejvederom, o čemu se naveliko pisalo, pre nego sa UFC borcem Tonijem Fergusonom.

– Ako se u obzir uzmu počasti, novac i uslovi borbe, duel sa Mejvederom je mnogo interesantniji. Uvek je zanimljivije da gledaju kako pada šampion. Mnogi bi platili da gledaju prenos Mejvederove borbe. Neko će navijati za njega, a neko protiv. Naša borba bi bila veoma zanimljiva, između dvojice neporaženih. Biće zanimljivo… Ko će pasti, ko će predati. Nema mnogo njih koji mi daju šanse, čak ni u mom timu. Ali to me motiviše – poručio je Nurmagomedov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter