0
Evrokupovi

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda u poslednji čas dobija tri velika pojačanja pred odlazak u Napulj!

Objavljeno: 26.11.18 u 20:24

Nastup zavisi od stanja povreda pred meč, a očekuje se da jedan od stubova ekipe bude starter.

Muke sa povredama su sustigle Crvenu zvezdu u finišu prvog dela sezone za pamćenje, a posle dobre vesti da je spreman Nenad Krstičić još dva igrača mogu da budu u timu sa Napolijem.

Kako saznaje HotSport Branko Jovičić i Dušan Jovančić putuju ujutru sa ekipom na Apeninsko poluostrvo, ali je kod oba prvotimca upitnik da li će moći da počnu veliki megdan. Želja postoji, ali i rizik tako da će se tek u sredu pred odlazak na stadion znati mogu li dvojica bitnih aduta da pomognu u petom kolu Lige šampiona. Međutim, to nije sve pošto će na spisku putnika za Napulj biti i Milan Pavkov!

Ričmond Boaći ostaje kod kuće, napred će najverovatnije nastupiti Nikola Stojiljković i pored toga što će Pavkov biti sa timom verovatno šansu sa klupe dočekati mladi Dejan Joveljić. Kada se podvuče crta u kombinaciji nisu još Savić, Stojković i Čaušić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter