1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRIGA U NAPULJU: Moramo da pobedimo Zvezdu, nema izgovora!

Objavljeno: 26.11.18 u 09:52

Golman Napolija Orestis Karnezis je ističe nezadovoljstvo svojih saigrača posle ‘nule’ protiv Kjeva, a pred vrlo važan meč Lige šampiona protiv Crvene zvezde.

Kjevo je odoleo na ‘San Paolu’, a isto će u sredu uveče pokušati i Crvena zvezda u 5. rundi Lige šampiona, kako bi pokušala da opstane u Evropi i tokom zime.

Ali i Napoli će imati veliki motiv da trijumfuje, iako se sada vrlo pribojavaju srpskog prvaka.

– Kjevo je dobro stajao na terenu i nije nam dozvoljavao da pošaljemo završni pas. Stvorili smo nekoliko prilika, ali rezultat se nije promenio. Moramo da se okrenemo veoma važnom meču protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona. Moramo da pobedimo, da bismo ostali u borbi za prolaz dalje. Nekada u fudbalu dođe dan kada lopta neće u gol, kao protiv Kjeva, nadam se da se to neće dogoditi i protiv Zvezde – rekao je posle meča golman Napolija Orestis Karnezis i dodao:

– Čak i sam i ja hteo u jednom momentu da krenem u napad – jasna je nervoza u redovima napuljskog tima.

Meč između Napolija i Crvene zvezde igra se u sredu od 21h.

0
0

1 Komentara

  1. Вама се често дешава да лопта неће у гол. Ако сте онако одиграли против Кјева, а већ сте једном са Звездом играли 0:0, не знам шта да Вам кажем о томе да ,,морате да добијете”

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter