6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ZICER’ PROTIV ‘FENJERAŠA’: Partizan protiv Dinama topi prednost Zvezde (SASTAV)

Objavljeno: 25.11.18 u 09:50

Vranjanci su zakovani za poslednje mesto na tabeli, a crno-beli imaju priliku da smanje zaostatak u odnosu na lidera Crvenu zvezdu.

Nema dileme da Partizan večeras od 17 časova u Humskoj ima ‘zicer’ za osvajanje tri boda, čime bi smanjao zaostatak za liderom Crvenom zvezdom i Radničkim iz Niša. Nema dileme da poslednja ekipa na tabeli Dinamo nema velike šanse da iznenadi crno-bele, koji su posle pauze spremni da se pokažu u dobrom svetlu pred sam finiš prvog dela sezone. Kako saznaje HotSport, trener Zoran Mirković nema mnogo problema sa startnim sastavom i očekivano je da na poštedi ostane još roviti Danilo Pantić. Goran Zakarić je spreman i trebalo bi da zauzme svoje mesto pored desne aut linije.

Odbrana je kompletna, a na sredini pored Saše Zdjelara novo zaduženje dobije Armin Đerlek, mada se polako vraća u ritam Šćekić. Ipak, trebalo bi očekivati da Partizan napdane sa dva špica sa Nikolićem i Rikardom što često u poslednje vreme „gura“ trener domaćina, pogotovo što Vranjanci imaju slabiji bedem u poslednjoj liniji.

Projektovan sastav: Stojković – N. R Miletić, Marković, Valjente, Urošević – Zdjelar, Đerlek, Zakarić, Janković – Nikolić, Rikardo.

0
0

6 Komentara

  1. Ne znam, ja se samo secam da nikada regularnije nije bilo od one sezone kada je Partizan TRI UZASTOPNE PRVENSTVENE UTAKMICE dobio sa prelazom iz keca u dvojku ili dvojke u keca. Vozdovac-Partizan 1:2 (1:0)) uz sirenje nogu igraca Vozdovca. Zatim Partizan-Radnik 2:1 (0:1), glavni sudija Djokic ( koga tvoj Pantic naziva Rumenige ) daje crveni igracu Radnika Keremeku zato sto se nakasljao i dosudio penal za Partizan jer je valjda neko prdnuo na tribinama i oduvao Bozinova koji je neometano pao. I na kraju Novi Pazar-Partizan 1:3 (1:0), naravno crveni za domacina i mnostvo sudijskih gresaka na stetu istih. E to su bila najbolja i najregularnija vremena za fudbal. Jel tako?

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa valjda topi prednost Radnickog !!! Zvezda je svetlosnu godinu ispred Partizana,kako u fudbalu tako i u kosarci.Vozdra

    0
    0
    Odgovori
  3. bas se neko … sa partizanom SPRDA …sta rade …?! TOPE … sta tu ima da se TOPI … u NAMESTENOJ-NEREGULARNOJ zvezdinoj ligi … ?! ljudi u i oko zvezde su partizan odavno POTOPILI … VAN TERENA …. a na terenu je to jedina utakmica partizan-zvezda koja nije MOZDA NAMESTENA ?! neka deo sportske javnosti (deo „cigana“ ili ti delija.) uziva … u drzavnm projektu-zvezda … a od prosle sezone i evropskom projektu-zvezde sa ljudima iz evrope i ljudima u i oko zvezde. i evropa u svemu tome … ima svoje interese … interese koje vise NE krije. u celoj to reziji: JSDP i njegovi klubovi-sekcije imaju posebno mesto i ulogu … da se pokaze znanje, umece … kako se na RUSEVINAMA VELICINE i USPEHA ( gasenju klubova sekcija: pceli su sa hokejom, nastavljaju sa vaterpolom, kosarku i fudbal ostavljaju da tinjaju …) GRADE VESTACKE TVOREVINE … SPORT MU DODJE KAO PROBNI BALON-PILOT. proslos to potvrdjuje od sajbera do utakmice u zagrebu … ILI … na primeru OBILICA … primera iz proslosti ima kolko hoces … SVE JE VEC VIDJENO … SAMO TREBA DA SE PREPOZNA … KO JE KO I ZASTO KO SLUZI.

    0
    0
    Odgovori
    • Sta li ti kenjas…mislim da i sam ne shvatas sta si rekao?Grupe u Evropi nam namestio Tadic a protiv Lpoola Covic,udari sebi jedan samar vrati se u realnost,uporedjujes privatizovane klubove sa klubom koji sam sebi stvara prihode…jado

      0
      0
      Odgovori
    • Glodar do koske jesi to ti?
      Svaka prica koju si rekao moze da pije vodu al ovo da je u dogovoru sa ljudima iz evrope Zvezda evropski projekat dovoljno govori o tebi i tvojem IQ… A pritom istina je Zvezda vas je unistila ali rezultatima i igrom, ali unistili su vas Vizura Vucela i Vuletic zajedno za Ilijevim… I seti se godina kada ste igrali zatvorenu nasu ligu sa ekipama ciji su predsednici imali ulogu i u vasem upravnom odboru pa je 80-90% timova bilo vase mezimce

      0
      0
      Odgovori
      • Nisam glodar,ne znam sta se gubis to za Evropu sam rekao iz sprdnje jer svi pricate o tome kako je liga namestena,smejali se kako je bilo i sa PSG om a eto sad vas nema nigde,ne valja se sititi tudjom mukom i lazima…Gde su Partizanu onoliki milioni iz vezane 2 sezone u Evropi,sta je sve mogla da uradi a nije,a Zvezda se jednom sezonom 3x pojacala i 3x brze napredjuje u svim segmentima…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter