2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan se raspucao, odjeknula najubedljivija pobeda ove sezone, nada za titulom i dalje živi (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.18 u 18:49

U 17. kolu Superlige Srbije fudbaleri Partizana savladali su na svom stadionu ekipu Dinama iz Vranja rezultatom 6:0 (2:0).

Poslednji meč 17. runde Superlige Srbije je doneo Partizanu šansu da konačno iskoristi makar jedan kiks Crvene zvezde, koja je sinoć u Nišu remizirala sa Radničkim rezultatom 2:2. Idealna prilika za to bilo je gostovanje ubedljivo poslednjeplasirane ekipe na tabeli.

Na početku utakmice ‘parni valjak’ jeste imao terensku inicijativu i više loptu u posedu, ali mu to nije donelo ozbiljniju šansu pred golom Đurića, pa je prvu veliku šansu na utakmici imao gost sa juga Srbije.

U 18. minutu sevnula je kontra Vranjanaca, koju je lako mogao golom da kruniše Suraka, ali je bio za malo neprecizan i Stojković nije morao da interveniše.

Ponovo su se crno-beli mučili, čak i protiv slabašnog Dinama, te punih pola sata nisu uspevali čak ni da zaprete gostima. Sve do 37. minuta kada je golman gostiju Uroš Đurić napravio neshvatljiv kiks.

Danilo Pantić je centrirao u kazneni prostor, a lopta je odskočila tačno ispred Đurića, koji je nekako uspeo da dozvoli lopti da mu prođe kroz noge i uđe u mrežu.

(Izvor: youtube / EF)

Samo četiri minuta kasnije Rikardo Gomeša je postigao drugi gol, posle tečne akcije preko Jankovića, Nikolića, asistenta Uroševića i strelca Gomeša.

(Izvor: youtube / Bube Grobar Гробар)

Ako u prvom poluvremenu nije imao nameru da zatrese mrežu, već centrira u srce peterca, u 55. minutu Danilo Pantić apsolutno je ispunio svoju nameru i doneo je vođstvo od 3:0 crno-belima.

Rezantnim udarcem sa ivice kaznenog prostora je pogodio dalji ugao gola Đurića i rešio utakmicu.

(Izvor: youtube / EF)

Dvostrukog strelca Pantića ‘ispratio’ je Rikardo Gomeš koji je u 78. minutu dao svoj drugi, a Partizanov četvrti gol.

To nije bio kraj, jer se u 86. minutu i rezervista Đorđe Ivanović upisao u listu strelaca, donevši crno-belima najubedljiviji trijumf ove sezone, a onda kada su svi već videli 5:0 kao krajnji rezultat, tu ‘granicu’ dodatno je povećao na 6:0 Nemanja Nikolić.

Partizan – Dinamo Vranje 6:0 (2:0)
(Pantić 37, 55, Rikardo 42, 78, Ivanović 86, Nikolić 90)

17. kolo Superliga Srbije
Stadion Partizana
Sudija: Nenad Minaković

PARTIZAN: Stojković – N.R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević – Pantić (od 70. Ivanović), Zdjelar, Kosović (od 80. Đerlek), Janković (od 58. Tošić) – Nikolić, Rikardo. 

DINAMO: Đurić – Stanković (od 46. N. Stevanović), Gašić, Pavišić, Vukajlović – Onimisi (od 70. Taigo), Jokić – Stevanović, Nedeljković, Surka – Dimitrov (od 58. Sićović). 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. Toliko su dobro igrali,da onaj nesretnik od golmana ne primi gol kroz noge,prvo poluvreme bi bilo 0:0…toliko hvalospeva kao da su pobedili Juventus!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter