0
Fudbal

RIKELME O SUPERKLASIKU: Ovo je trebalo da bude fešta, muka mi je od svega…

Objavljeno: 25.11.18 u 15:13

Sve ono što se dešavalo vezano za revanš meč istorijskog finala izmđu Rivera i Boke i ne prestaje da privlači veliku pažnju javnosti.

Veliki skanal izbio je nakon napada navijača domaćeg tima na autobus u kojem su bili igrači i stručni štab Boke, a povodom toga oglasili su se mnogi, od predsednika države, FIFA-e, pa do bivših asova…

Među njima i nekadašnji vezista Boke, koji je igrao mnogo duela protiv ‘ljutog’ rivala i neretko ga stavljao na muke. Dok je Huan Roman Rikelme igrao, na mečevima Superlkasika bilo je dozvoljeno prisustvo i gostujućih navijača, ali to nije bilo ni nalik ovome što se dogodilo sinoć.

– Nije važna utakmica, važni su ljudi. I najbitnije je da igrači nisu ozbiljnije povređeni, kao što je bilo 2015. na ‘Bombonjeri’. Ne mogu da verujem kako uspevamo da živimo ovako. Trebalo je da to bude velika fešta, a sada… Muka mi je više od svega. Umorio sam se gledajući šta se sve dešavalo. Ljudi bacaju kamenje na autobus i niko ih ne sprečava u tome?! Sva sreća da niko od igrača nije teže povređen, rekao je Rikelme.

Naglasio je bivši as, da je ovo samo sport.

– Ljudi, ovo je utakmica. Ovo je sport! Jedina pobeda u sportu je kada izađeš da pobediš na terenu u 90 minuta. Nema drugih pobeda. Umesto da smo ponosni to su naša dva najveća kluba u finalu, mi sada pričamo o ovakvim stavrima.

Na kraju on je pohvalio gest trenera Rivera.

– Ako Bokini igrači nisu mogli da igraju, poznajući Galjarda, koji je jako smirena osoboa, verujem da ni on nije hteo da igra u tim uslovima, poručio je Rikelme.

(VIDEO:YouTube/Jugadac Magicas)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter