0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAZLIČITA RASPOLOŽENJA: Bata Mirković miran, trener Dinama iz Vranja preti (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.18 u 22:15

Šef struke Partizana, očekivano, bio je zadovoljan trijumfom od 6:0, dok je gostujući trener bio vrlo ljut i najavljivao otkaze.

Zoran Mirković je pohvalio svoje igrače, koji iako nisu počeli najsjajnije, na kraju su demolirali goste sa juga Srbije.

– Bilo je kikseva posle pauza, ali sada smo imali malo više vremena za pripremne utakmice. Momci su odigrali odlično i zadovoljan sam kako su odigrali. Pred nama je ciklus od još četiri meča i hoćemo polusezonu da privedemo kraju onako kako bi trebalo – počeo je Mirković.

Mirković je istakao i poboljšanje igre u odbrani.

– Drago mi je kada ne primamo golove, to me kao odbrambenog igrača posebno raduje. Još bolje je kada se postižu golovi, mada smo nešto mogli da ostavimo i za sledeću utakmicu, Valjda će ih biti – nasmejao se Mirković.

Partizan je konačno dočekao kiks timova ispred sebe i za dva koraka im se približio.

Takva je tabela. Mi imamo naše utakmice, našu igru i naše kalkulacije. To su slatke muke što imamo sve igrače na raspolaganju. Sada imamo za 20 dana još četiri utakmice i potrebni su nam svi – završio je Mirković.

Sa druge strane, trener Dinama Radmilo Jovanović, je bio veoma ljut, ne samo zbog ubedljivog poraza, nego i zbog nekoliko ključnih grešaka pojedinaca u svom timu.

– Prvo poluvreme je bilo sasvim korektno, a onda smo primili taj gol. Imamo problema sa golmanima, jer je naš prvi čuvar mreže protiv Čukaričkog povredio koleno, a ni Đurić nije trenirao skoro deset dana. Nemamo zamenu, to što je u njegovoj glavi rešićemo mi u klubu. Neko će da ode iz kluba ili će mu se karijera završiti. Razumete – ljutit je bio trener Dinama.

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter