0
U pripremi

FOTO: Slobodan Đurić

JUČE PARTIZAN, DANAS ZVEZDA: Jovičić i Jevtović ulepšali dan mališanim i posetili Sportske igre mladih

Objavljeno: 25.11.18 u 16:53

Uspesima u Ligi šampina koje su napravili ove i u Ligi Evrope prethodne sezone, posrasla je popularnost fudbalera kluba iz Ljutice Bogdana, a dokaz toga je i današnje druženje sa mališanima.

Sportske igre mladih uspešno su se predstavile na Sajmu sporta. Posle posete fudbalera Partizana, danas su ih posetili fudbaleri Crvene zvezde, Branko Jovičić i Milan Jevtović.

– Ove Igre su zaista nešto posebno. Sjajno je kada ste klinci i besplatno možete da učestvuje u sportu koji volite. Sjajno se danas osećam na Sajmu sporta, veliki broj dece je ovde. Pozivam ih da što više pažnje posvećuju sportu i naravno navijaju za Zvezdu, poručio je reprezentativac Crvene zvezde.

FOTO: Slobodan Đurić

Nekoliko stotina osnovaca čekalo je u redu da bi uradilo selfi sa svojim ljubimcima. Usledilo je i slikanje sa Viktorom, maskotom SIM i Ivanom Jovanović, prvom damom Sportskih igara mladih Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter