1
Fudbal

FINALE I DALJE U MAGLI: Uhapšeno 29 navijača koji su učestvovali u sačekuši, odluka se čeka…

Objavljeno: 25.11.18 u 10:37

Odložen revanš finala Kopa Libertadores trebalo bi da bude odigran večeras, ali je po poslednjim informacijama i to pod znakom pitanja.

Argentinski mediji izveštavaju da je 29 osoba uhapšeno zbog zasede koju je napravilo autobusu sa fudbalerima Boke Juniors. Tada je nastradao Pablo Perez kome je u bolnici izvađeno staklo iz oka.

Novi termin utakmice trebalo bi da bude večeras od 21 čas, mada potvrde i dalje nema. Zašto? Naime, gradske vlasti Buenos Ajresa suspendovale su stadion ‘Monumental’ i zatvorile ga do daljeg. Kako je ‘Bombonjera’ takođe suspendovana finale Kopa Libertadores nema gde da se igra. River je spreman da odmah plati kaznu koliko god koštala da se meč odigra, ali procedura nije baš toliko jednostavna. Na odigravanju utakmice insistira i krovna organizacija CONMEBOL koja je prodala TV prava i ne isplati joj se da vraća novac.

Sa druge strane prvi čovek Boke Juniors Danijel Anđeliki je tokom noći pregovarao sa advokatima da vidi kakve su šanse da plavo-žuti trofej dobiju za ‘zelenim stolom’ što nije nemoguće ako se utakmice ne odigra večeras u 21 kako je predviđeno.

Karlos Tevez je posle jučerašnjih dešavanja baš bio ljut i poručio je COMNEBOL-u da slobodno pehar namenjen pobedniku uruči svom favoritu River Plati.

Čini se da nas čeka dug dana kada je reč o finalu Kopa Libertadores.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter