1
Domaći fudbal

STRAŠNO: Užasan odziv publike u Nišu, za sada je i tribina na kojoj su ‘Delije’ poluprazna (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.18 u 18:55

Derbi 17. kola Superlige Srbije samo što nije počeo, ali nam iz Niša stiže ne baš lepa slika stadiona ‘Čair’.

U Niš je stigla prvoplasirana ekipa Crvena zvezda, a Radnički je drugi na tabeli. Ipak, to nije bio dovoljan razlog da se Nišlije, ruku na srce po hladnom vremenu, odluče da dođu na stadion. Tribine ‘Čaira’ su više nego prazne.

Da stvar bude čudnija ni ‘Delije’ ne briljiraju na svojoj tribini kao nekada kada je taj deo stadiona bio krcat. Možda je razlog tome derbi u basketu, te se čeka kraj utakmice u kafićima, pa će većina navijača nagrnuti na stadion. Da sačekamo…

Iz Niša: Aleksandar Ilić

0
0

1 Komentara

  1. Pa nece niko da gleda bruku namestanje i zvezdasi su ukapirali o cemu se radi, nece ni oni kupljene titule. Cak i njih je sramota golova iz gol auta, golova kad ne prodje lopta gol liniju. Ceo svet nam se smeje zbog takvih stvari i normalno da narod maksimalno bojkotuje. Valjda ce uefa zbog Pariza da ih izbaci iz Evrope na duze vreme to je u interesu naseg fudbala, jer drugacije nece da se promene. Meni je iskreno zao, ali to je jedini nacin. zvezda je samo pravi sampinjon I LAZNI SAMPION!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter