0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Danas ostajete ‘prikovani’ za – Superklasiko, košarkaški derbi, Atletiko – Barsa, Radnički- Zveda, Totenhem – Čelsi

Objavljeno: 24.11.18 u 08:50

Nakon reprezentativne pauze i nastavka fudbalskih prvenstva današnji dan je pravi praznik za ljubielje sporta.

U fokusu su fudbalski derbi susreti u Premijer ligi, Primeri, Supreligi Srbije, revanš finala Kopa Libertadores, ali duel crno i crveno-belih u ABA ligi.

Kada su u pitanju prenosi mečeva engleske Premijer lige, progoram će otvoriti Votford i Liverpul od 16 sati, a prenos je na prvom kanalu Sport kluba. Na istom kanalu od 18.30 možete pratiti gradski derbi između Totenhema i Čelsi, a od 20.45 derbi Primere između Atletika iz Madrida i Barselone.

Pored ovih tu su još dva prenosa Primere, od 13 sati na drugom programu ove televizije je prenos meča Eibar – Real Madrid, a od 16.15 na trećem Valensija – Rajko Valjekano. Na istom ovom kanalu od 18.30 možete ispratiti meč između NAC Brede i Ajaksa.

Televizija Arena sport od 17 sati na svom prvom kanal prenosiće košarkaški ‘večiti’ derbi između Partizana i Crvene zvezde. Ova televizija na svom petom kanalu za danas je pripremila još dva prenosa ABA lige, od 19 sati duel Petrol Olimpije i FMP-a, a od 21 meč Mege i Cibone.

Od 19 sati na prvom kanalu Arene možete pratiti derbi kola Superlige između Radničkog iz Niša i Crvene zvezde. Pored toga tu su i prenosi Serije A na drugom kanalu ove televizije, od 15 sati meč Udineze – Roma, od 18 Juventus – Spal, a od 20.30 Inter – Frozinone. Kao prava ‘poslastica’ za kraj dana dolaz prenos revanš utakmice finala Kopa Libertadores između Rivera i Boke, a prenos je na prvom kanalu Arene sport.

Televizija Eurosport za danas je na drugom programu pripremila dva prenosa nemačke Bundes lige, od 15.30 meč Bajern Minhen – Fortunda Dizeldorf, a od 18.30 duel između Šalkea i Nirnberga.

Evo i kompletnog TV programa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter