0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Kec na Spartak, Roma, Liverpul i Dortmund su dvojke

Objavljeno: 24.11.18 u 10:20

Čim se vratio klupski fudbal na scenu juče je usledio dobitan tiket, tako da ćemo pokušati da danas ponovo budemo uspešni i da izaberemo ekipe koje će ostvariti pobede širom Evrope.

VOTFORD – LIVERPUL 2 (1.60)

Nisu baš blistali u poslednje vreme gosti, ali individualni kvalitet igrača često donosi prevagu i posle pauze može da se očekuje moćniji Liverpul i da ispune zadatak da se iz Londona vrate sa tri boda.

MAJNC – DORTMUND 2 (1.60)

Znao je domaćin da mnogim favoritima zagorča život kada su se nalazili u usponu, a čini se da su gosti dosta jači i da će pravi ritam iskoristiti da preskoče još jednu prepreku u šampionatu.

SPARTAK – BAČKA 1 (1.60)

Kucnuo je čas da domaćin dođe do tri boda i najavi beg sa dna tabele protiv rivala iz komšiluka koji ima ambicije da pokuša da dođe bar do boda, ali vreme je za let plavih ‘golubova’.

UDINEZE – ROMA 2 (1.80)

U Udinama po tradiciji „vučica“ nema mnogo problema da ostvari pun pogodak, a danas je sličan odnos snaga i gosti iz Rima su favoriti da ostvare uspeh pred rasplet u Ligi šampiona.

Ukupna kvota na tiketu je 7.37.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter