0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Cukaricki v Partizan Beograd, 30.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BATA MIRKOVIĆ: Dinamo nas je već namučio, nećemo imati lak zadatak

Objavljeno: 24.11.18 u 12:40

Partizan će u nedelju dočekati trenutno poslednji tim na tabeli Superlige.

Izabranici Zorana Mirkovića sutra od 17 časova igraju protiv Dinama iz Vranja, a Mirković će moći za taj meč da računa na sve igrače.

– Dobro smo se pripremili, svi igrači su na raspolaganju, svi su zdravi… Mi smo favoriti, ne bežimo od toga. Očekujemo jednu dobru utakmicu i naravno pobedu, rekao je Mirković okupljenim novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Ove sezone su se crno-beli pogotovo mučili nakon reprezentativnih pauza, o čemu je govorio i Mirković.

– Imali smo četiri, pet dana da smo svi na okupu, to se prvi put desilo… Ne želim da razmišljam da može da se desi nešto nepredviđeno.

Trener crno-belih je ocenio da za protivnika ima čvrstu i disciplinovanu ekipu.

– I u prvom delu prvenstva su nas dosta namučili. Igraju čvrsto, disciplinovano, napred imaju tri brza igrača… Nećemo imati lak zadatak, da se ne zavaravamo oko toga.

Novinare je za kraj zanimalo i šta strateg crno-belih misli o suspenziji Dragana Antića koji ni sutra neće voditi Dinamo.

– Mi treneri smo u nezgodnoj situaciji, postoje tabu teme o kojima ne sme da se priča. Možda bi trebalo da imamo svoj glas, ali ne znam dokle bi to posle otišlo. Ne znam šta bih vam rekao oko tih stvari, rekao je Mirković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter