0
AdmiralBet ABA Liga

UDARNE VESTI DANA: Tuča u SLS, skandal u reprezentaciji Srbije, legendarni fudbaler u dresu Partizana, skandal potresao UEFA

Objavljeno: 23.11.18 u 23:30

Današnji dan protekao je u znaku jedne reči – skandal.

Od kako je javnost došla do informacije o sukobu Mijata Gaćinovića i selektora Mladena Krstajića, usledila je podrška mladom fudbaleru preko društvenih mreža, a oglasio se i sam Gaćinović.

O statusu selektora Krstajića svoje mišljenje je izneo i Dejan Stanković, kao i bivši selektor Srbije, a reprezentacija će uskoro dobiti još jednog rukovodioca.

Mlada reprezentacija je dobila rivale na Evropskom šampionatu, a ovako su oni reagovali na žreb. Sa druge strane, UEFA se propisno ogrešila o našeg mladog igrača.

Vladan Milojević je dobio jednu dobru i jednu lošu vest, dok je predsednik Zvezde otkrio koga bi voleo iz Napolija u crveno-belom dresu.

Legendarni fudbaler danas je „zadužio“ Partizanovu desetku, a crno-belima smo se bavili i u našem autorskom tekstu, uz pitanje – da li je vreme za crno-bele bisere?

Na Banovom brdu videli smo opštu tuču, a Partizan je pred „večiti derbi“ ostao bez jednog igrača.

UEFA se danas našla u središtu skandala, oglasio se i Real, dok je fudbaler Pari Sen Žermena izabrao čudan razlog kao motiv za odlazak sa „Parka prinčeva“.

A čudna je bila i reakcija Doka Riversa na mogućnost da Miloš Teodosić zaigra ponovo u Evropi.

Za kraj, Budućnost je u Morači savladala CSKA.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter