0
Domaći fudbal

SVETOZAR MIJAILOVIĆ: Ovog igrača Napolija bih rado video u Zvezdi, sreda nije dan ‘D’!

Objavljeno: 23.11.18 u 17:35

Prvi čovek Crvene zvezde Svetozar Mijailović govorio je za jednu italijansku radiio stanicu o predstojećem duelu sa Napolijem u Ligi šampiona.

Predsednik šampiona Srbije je istakao da je za crveno-bele prvo važan meč sa Radničkim u Nišu, ali je govorio i o ekipi iz grada podno Vezuva.

– Pre meča sa Napolijem imamo veoma važnu utakmicu protiv Radničkog u šampionatu. Hajde najpre da napravimo dobru uvertiru za duel u Napulju. Što se tiče te utakmice, vredi pomenuti da će pobednika odlučiti raspoloženje igrača oba tima. A koga bih iz Anćelotijevog tima doveo u Zvezdu? Postoji dosta igrača koji mi se sviđaju, Insinje najviše – rekao je Mijailović.

Prvi čovek Crvene zvezde je istakao da je za njih svaki meč Lige šampiona jedno veliko finale.

– Za nas je svaki meč Lige šampiona kao finale. Neće sve biti odlučeno u sredu, još ima prostora za igru. To je teška grupa u kojoj svi mogu da idu gore i padnu. Naš stručni štab ulaže sve napore da se ekipa dobro poripremi.

Svetozar Mijailović je Italijanima potvrdio da je angažovan poznati pariski advokatski tim sa zadatkom da dokaže da Crvena zvezda nema nikakve veze sa pisanjem ‘L’Ekipa’ o nameštanju rezultata utakmice sa Pari Sen Žermenom u Parizu.

Napoli i Crvena zvezda peto kolo ‘C’ grupe Lige šampiona igraju na stadionu ‘San Paulo’ u Napulju u sredu od 21 čas.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter