0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

REKLI BISMO GREŠKA: Da li UEFA sluti da Luka Jović neće igrati za ‘orliće’ na EP? (FOTO)

Objavljeno: 23.11.18 u 19:08

U Bolonji je održan žreb za Evropsko prvenstvo igrača do 21 godine koje će se narednog juna održatzi u Italiji i San Marinu, a Srbija je imala sreće.

Četa Gorana Đorovića imala je dosta sreće da izbegne grupu ‘A’ u kojoj se nalaze selekcije poput Italije, Španije i Belgije. ‘Orlići’ će se za polufinale i plasman na Olimpijske igre boriti protiv Nemačke, Austrije i Danske.

Prilikom žreba u Bolonji domaćin Italija se u saradnji sa UEFA potrudio da sve protekne impresivno. Dovedena je legenda svetskog fudbala Andrea Prilo, ali bilo je i propusta. Naime, kada su predstavljane selekcije, predstavljene su i vedete timova, a sad ostaje pitanje da li je UEFA napravila grešku kod Srbije ili evropska kuća fudbala ima neke informacije.

Po UEFA prva zvezda tima Srbije je Vukašin Jovanović. Nije sporno, reč je o kapitenu ove generacije, sjajnom defanzivcu i momku, ali se čini da bivši fudbaler Crvene zvezde, a sada član Bordoa nije prva zvezda tima. To je svakako u ovom trenutku, a i po viđenom u kvlafikacijama, Luka Jović. ‘Srpski Falkao’ razbija u Nemačkoj, prvi je strelac Budneslige, te odluka UEFA baš čudi.

FOTO: Printscreen

Da nije reč o predstavljanju kapitena govori to da su kod ostalih reprezentacija predstvaljani najbolji igrači, a ne kapiteni, mada je i tu bilo nekih diskutabilnih odluka.

Nadamo se da će Srbija na Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu otići u najjačem sastavu i da će Goran Đorović moći da računa na sve ‘A’ reprezentativce koji su počeli kvalfikacije, a kasnije prekomandovani kod Mladena Krstajića. Tu pre svega mislimo na Luku Jovića, Nemanju Radonjića, Andriju Živkovića i Sašu Lukića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter