0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

MURINJO KRITIKOVAO IGRAČE MANČESTERA: To su razmažena dece, manjka im karaktera

Objavljeno: 23.11.18 u 11:41

Strateg ‘crvenih đavola’ nije štedeo reči, kad su u pitanju Lingard, Rašford, Marsijal i Šo.

Žoze Murinjo poznat je kao neko ko nema ‘dlake na jeziku’, a ovog puta on je kritikovao igrače svog tima.

Već duže vreme ne ide najbolje ekipi sa ‘Old Traforda’, a trener tog tima u intervjuu koji je dao za televiziju ‘Univsion’, osvrnuo se na rad četiri svoja igrača i to ne zbog igre, već zbog karaktera.

– Nedostaje im zrelosti. I da budem jasan, kad kažem zrelosti mislim zrelosti na ličnom nivou. Ranije smo imali više muškaraca, bili smo spremniji za život, manje zaštićeni, počeo je Murinjo, pa dodao:

– Sada su to razmažena deca. Današnji klinci žive drugačijim životom, u lakšem okruženju, govorim o ljudima oko igrača. Oni im daju previše pažnje, previše izgovora. I onda ljudi mnogo sporije sazrevaju.

Kvaliete pomenutih fudbalera nije sporan, ali postoji nešto što se ne dopada Porugalcu.

Luk Šo, ima veliki potencijal, ali ne zna da se ponaša. Veliki potencijal, da, potencijal… Govorimo i o Marsijalu, Lingardu, Rašfordu. Mladi, veliki potencijali, ali na kraju dana sve se svodi na reč koju ne mogu da izgovorim, ali je vi ovde mnogo koristite… Karakter, ličnost… Manjka im toga, poentirao je Murinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter