0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

IZ VOŠE PRED ZEMUN: Želimo da im se revanširamo, dosta je priče – moramo da se pokažemo na terenu

Objavljeno: 23.11.18 u 14:43

Pomoćni trener Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da su crveno-beli dosta pričali, te da je sada vreme da zasuku rukave i da, počevši od sutrašnje utakmice protiv Zemuna, počnu sa osvajanjem bodova.

Posle dve nedelje pauze, takmičenje u Super ligi Srbije biće nastavljeno ovog vikenda, a u 17. kolu prvenstva, fudbaleri Vojvodine će na svom terenu dočekati ekipu Zemuna.

Za crveno-bele, ovaj meč dolazi posle dva uzastopna poraza, protiv Partizana i Mladosti, pa im se pobeda nameće kao imperativ,zbog ambicije da na kraju sezone izbore plasman u Evropu. To je naglasio i pomoćni trener ‘stare dame’ Radovan Krivokapić, koji dodaje da njegovoj ekipi neće biti lako protiv Zemunaca.

– Zemun je ekipa iz donjeg dela tabele, koja ima dosta problema i mnogo oscilacija u igri. Ipak, prema analizi koju smo uradili pred ovaj meč, uvideli smo i to da imaju dosta dobrih individualaca, ali ono što je najvažnije jeste to da su promenili trenera. Došao je gospodin Đurđević i zato sutra možemo da očekujemo neki sasvim drugi Zemun. To će nam biti otežavajuća okolnost, jer znate i sami da promene trenera uvek donesu nešto pozitivno, ako ne po pitanju kvaliteta, onda svakako po pitanju odnosa prema igri, kaže Krivokapić.

S’ druge strane, pripreme fudbalera Vojvodine za ovu utakmicu nisu tekle idealno.

– Imali smo malih problema u prvoj nedelji pauze, jer je bilo dosta rovitih igrača, pa u radu čak nismo uspevali ni da sprovedemo u delo sve ono što smo zamislili. Iz tog razloga, trenažnom procesu prvog tima priključili smo i nekoliko omladinaca. Radili smo mnogo na elementima za koje smo uvideli da predstavljaju problem u našoj igri, a to su završnica napada i psihološki momenat. Mnogo smo razgovarali sa igračima, ali mislim da je sada bilo dosta priče, te da je vreme da se zasuku rukavi i radi na terenu, odnosno počnu da se osvajaju bodovi u nizu, ističe Krivokapić.

Vojvodina i Zemun već su se sastali jednom ove sezone, kada su crveno-beli ostali bez pobede usled primljenog gola u 97. minutu utakmice.

– Dobro pamtimo rezultat sa te utakmice u Zemunu i mnogo nas boli gol koji smo primili. Učinićemo sve da im se bar donekle revanširamo, a ovo je utakmica u kojoj se mi pitamo i mi smo ti koji će odlučiti njen konačan ishod. Kakav bude bio naš pristup i odnos prema igri od prvog minuta, takav će biti i rezultat na kraju. Zbog crvenog kartona, nećemo moći da računamo na Antića, kao ni na duže povređenog Mirkova, dok su svi ostali spremni i u konkurenciji za sastav, rekao je Krivokapić.

Meč između Vojvodine i Zemuna je od strane policije proglašen za utakmicu visokog rizika, a ulaznice za ovaj meč prodavaće se po ceni od 300 (zapad) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijačke grupe Firma na severnoj tribini. Blagajna će biti otvorena na dan meča i to dva sata pre početka utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter