0
Fudbal

EVROPSKO PRVENSTVO ZA MLADE: Zlatne ruke Pirla posrećile se Srbiji, evo ko su nam rivali…

Objavljeno: 23.11.18 u 18:30

U Bolonji održan je žreb za Evropsko prvenstvo igrača do 21 godine na kom će učestvovati selekcija Srbije i boriti se za titulu i plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine održaće se narednog juna, tačnije od 16. do 30, u Italiji i San Marinu. Tačnije šest gradova Trstu, Udinama, Ređo Emiliji, Ćezeni, Bolonji i San Marinu. Takmiči se 12 reprezentacija podeljenih u tri grupe po četiri tima, a prvoplasirani i najbolji drugoplasirani tim plasiraće se u polufinale, ali i na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Žreb za grupnu fazu Evropskog prvenstva održan je u Bolonji, a selekcija Srbije imala je sreće te će igrati sa braniocem trofeja Nemačkom, rivalom iz kvalfikcaija Austrijom i Danskom. Može se reći da nam je Andrea Prilo bio srećne ruke kada je izvlačio kuglice, pošto smo mogli da završimo u ‘A’ grupi sa domaćinom Italijom, Španijom i Belgijom. Evo sastava svih grupa:

A: Italija, Belgija, Poljska, Španija
B: Nemačka, Austrija, Srbija, Danska
C: Engleska, Hrvatska, Francuska, Rumunija

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter