0
Fudbal

FOTO: Twitter, Crop

EMOCIJE ‘RADE’ KARLOSA TEVEZA: Dajem sve trofeje za ovaj jedan!

Objavljeno: 23.11.18 u 17:51

Karlos Tevez jedan je od najiskusnijih, ali i najboljih, igrača koji će sutra biti deo ‘utakmice veka’, kako je nazvano finale Kopa Libertadores između River Plate i Boke Juniors.

Mišljenje mnogih je da bi trener Boke Giljermo Baros trebalo da se mnogo više osloni na legendarnog ‘Karlitosa‘, ali to u prvoj utakmici na ‘Bombonjeri’ nije bio slučaj.

Boka jeste dva puta vodila, ali i dva puta lako gubila stečenu prednost. Nije bilo nikoga da smiri saigrače, a to bi i te kako umeo bivši as Mančester sitija, Mančester junajteda, Juventusa.

Tek je ušao u igru u 73. minutu, a tada je već na snazi bio rezultat 2:2, koji je ostao do kraja prvog meča finala.

– Imam 26 trofeja i sve bih dao za ovaj, za slavu kluba. To svako mora da shvati, to je ono što govorim svojim saigračima svih ovih dana – preneo je južnoameričkim medijima Tevez.

– Ovo finale je najveće. Mi koji smo ‘rođeni’ u klubu znamo da se ovakva prilika više neće ukazati, da se neće ponoviti ovakva utakmica – jasan je Tevez.

Revanš finala Kopa Libertadores između River Plate i Boke Juniors igra se sutra od 21 sat na ‘Monumentalu’ u Buenos Ajresu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter