0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBRA I LOŠA VEST ZA MILOJEVIĆA: Zdravstveni probelmi muče crveno-bele, odbrana jača – vezista propušta Napoli

Objavljeno: 23.11.18 u 10:59

Pred duel sa Radničkim i onaj u Lige šampiona koji je na programu sledeće nedelje u Napulju, priča o zdravstevnom bilansu crveno-belih je u prvom planu.

Standarni članovi poslednje linije treba da nastupe sutra u Nišu, a derbi kola i megdan u Napulju propušta vezista

Okovana je Crvena zvezda silnim povredama igrača u finišu naporne sezone, a ima još sedam takmičarskih mečeva. Dobra vest je pred sutrašnji derbi kola protiv Radničkog u Nišu da su pogonu dva reprezentativca, i kako saznaje Hot Sport, Miloš Degenek i Milan Rodić treba da zauzmu mesto u standardnoj ekipi. Spremni su posle napornih putovanja i Mohamed Ben i golman Milan Borjan.

U kombinaciji nisu povređeni Filip Stojković, Vujadin Savić i Milan Pavkov, a prema poslednjim vestima iz Ljutice Bogdana naredna dva meča mora da propusti i Dušan Jovančić.

Dilema je kod Ričmonda Boaćija, koji polako hvata ritam i moguće je da odigra finiš u Nišu, mada postoje šanse da do srede bude bolje spreman za gostovanje u Italiji. Nema dileme da će sutra napad predvoditi Nikola Stoiljković, a ostale uloge trener Vladan Milojević će odrediti posle poslednjeg treninga i odlaska u karantin. Pre Evrope sledi težak ispit na ‘Čairu’, gde crveno-beli veruju u tradiciju, pošto su poslednjih sezona nizali samo pobede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter