0
Boks

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

VELJKO RAŽNATOVIĆ ZA HOTSPORT: Zlatna medalja je cilj, ‘Zlatna rukavica’ velika čast!

Objavljeno: 22.11.18 u 19:07

Bokserska reprezentacija Srbije vredno se priprema za predstojeći prestižni turnir ‘Zlatnu rukavicu’ koji će se od 29. novembra do 1. decembra održati u Nišu.

Konkurencija za osvajanje jednog od najprestižnijih evropskih bokserskih trofeja je nikad jača. U Niš stižu najbolji bokseri iz 15 zemalja. Svima je cilj da dobrim borbama u magičnom četvorouglu stanu rame uz rame sa legendama plemenite veštine poput Mate Parlova, Marijana Beneša, Mirka Puzovića, braće Kačar. Takva čast ukazala se i srpskom reprezentativcu u teškoj kategoriji Veljku Ražnatoviću.

– Nadam se finalu, a ako mi se ukaže šansa zašto da ne osvojim zlato. ‘Zlatnu rukavicu’ je teško osvojiti, jer se tu bira najbolji bokser iz svih kategorija, ja ću se potruditi da budem najbolji u svojoj, a ako meni pripadne na kraju prestižni trofej to će biti čast i privilegija, rekao je Veljko Ražnatović za HotSport.

Srpski bokseri se na Banjici vredno pripremaju sa kolegama iz Rusije.

– Prava stvar! Rusija je jedna od najboljih bokserskih škola. Bili smo mi kod njih, sad smo mi uzvratili gostoprimstvo, može mnogo toga novog da se nauči. Nadam se da će dugo potrajati.

Veljko Ražnatović je istakao da se stil boksa u Srbiji i Rusiji dosta razlikuje.

– Drugačiji je boks u Rusiji, dosta rade iz kontranapada i brži su. Ovde svako od nas ima neki svoj stil i svako se po njemu gradi. Naravno, nije loše ‘skinuti’ neke dobre poteze, pogotovo od Rusa koji su bokserska sila, zaključio je Veljko Ražnatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter