1
Domaći fudbal

Fudbal Kup Srbije Season 2017-2018 Polufinale Semifinal Match Two Partizan v Cukaricki from left Nebojsa Kosovic Zoran Tosic Sasa Ilic Nemanja MileticMilan Mitrovic Goalkeeper Vladimir Stojkovic Leandre Tawamba Goalkeeper Marko Jovicic Miroslav Vulicevic celebrate Beograd, 14.04.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ODLUKA U DECEMBRU: Partizan ostaje bez jednog od najzvučnijih imena?

Objavljeno: 22.11.18 u 10:47

Fudbalski klub Partizan bi ove zime mogao da ostane bez jednog od najvučnijih imena.

Oporavak od povrede kolena je završen, očekuje se da odigra neki meč do rkaja sezone, a ima ponuda iz Turske.

Zoran Tošić nije želeo da preskoči meč u Surdulici što je bilo kobno po njega. Zbog toga, Tošić je van tima još od kraja jula, od kad nije odigrao takmičarski meč, a povratak se očekuje u nedelju protiv Dinama iz Vranja. Ipak, kako HotSport saznaje u 2019. godini moguć je rastanak iskusnog veziste sa crno-belima šest meseci pre isteka ugovora, pošto ima novu ponudu iz Turske. Zbog povrede nije prešao u Malatiju, ali je sada drugi klub zainteresovan za bivšeg reprezentativca Srbije. Pre toga, neophodno je da se uvere da je fizički maksimalno spreman posle četiri meseca „bolovanja“.

Popularni Bambi je posle isteka ugovora sa CSKA iz Moskve odlučio da se vrati u Paritzan, a tokom karijere je nastupao još za Keln, Mančester Junajted i Banat. Izgleda da je iskusni vezista prelomio da ponovo ode „preko grane“, ali bi konačna odluka trebalo da usledi u drugoj polovini decembra.

HotSport možete pratiti i na Instagramu!

 

0
0

1 Komentara

  1. Nikakve dobiti Partizan nije imao njegovim povratkom a niti ce imati njegovim odlaskom. Jedina dobit Partizan bi bila kada bi se oterala celokupnu upravu kluba jer nas je unazadila i unistila tako da ce nam trebati mimimalno 5 godina da stanemo na zdrave noge.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter