0
Domaći fudbal

UDARNE VESTI DANA: Suđenje je dotaklo dno na ‘Marakani’, pesma Grobara pred ‘večiti’ derbi

Objavljeno: 21.11.18 u 23:27

Osim toga, vrlo čitane vesti danas bile su o načinima na koje Srbija može da se plasira na EURO 2020. godine.

Crvena zvezda je u okviru Kupa Srbije igrala protiv TSC-a i stigla je do pobede od 4:1, ali je pri rezultatu 0:0 viđena verovatno najveća sudijska greška u moru problematičnih odluka koje iz nedelje u nedelju viđamo na superligaškim terenima.

Na istom meču viđen je i malerozan autogol Zvezdinog defanzivca.

Zatim je stigla informacija da bi legendarni Iker Kasiljas mogao da pređe u redove srpskog trenera, koji ga veoma želi u svom timu.

Nakon što je Srbija obezbedila plasman u ‘B’ Ligu nacija i u plej-of za plasman u EURO, okreće se kvalifikacionom ciklusu čiji će žreb biti 2. decembra. On će biti poludirigovan i Srbija će imati rivale protiv kojih neće moći da igra.

Partizan je večeras igrao protiv Valensije u Beogradu, a tom prilikom nastavljen je rat frakcija Grobara. Spremna je i nova pesma kojom su navijači pozdravili igrače uoči ‘većitog’ derbija.

Takođe, pažnju je privukla i poruka o familiji koju su partizanovcima poslali bivši igrači Partizana prilikom svog susreta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter