0
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

NIKOLA STOJILJKOVIĆ: Želimo da nastavimo niz pobeda pred put u Napulj

Objavljeno: 21.11.18 u 18:39

Fudbaleri Crvene zvezde rezultatom 4:1 eliminisali su na svom stadionu TSC, u sklopu Kupa Srbije.

Nikola Stojiljković je pogotkom udvostručio prednost i najavio plasman u narednu fazu, a posle ostvarene pobede napadač Crvene zvezde imao je pregršt razloga za zadovoljstvo.

– Najbitnije je da smo prošli dalje, savladali neugodnog rivala, pretendenta na plasman u Superligu. Poveli smo u prvom poluvremenu, a mojim pogotkom sve je bilo još lakše. Na kraju smo ostvarili lep rezultat i idealnu uvertiru pred gostovanje u Nišu drugoplasiranom timu prvenstva, počeo je Stojiljković.

Njemu je ovo peti pogodak od dolaska u Ljutice Bogdana.

– Svaki pogodak mi znači. Radujem se što ulazim u formu i hvatam ritam koji nisam uspeo zbog povreda. Ostvarujemo dobre rezultate, ekipa igra odlično i pogoci u tom slučaju dolaze sami od sebe. Značila nam je i reprezentativna pauza, dodatno smo se odmorili i pripremili. Radili smo dva puta dnevno i spremni dočekujemo naredne obaveze.

Pred crveno-belima su dve teške utakmice, prvo gostovanje Radničkom u Nišu, pa Napoliju u Ligi šampiona.

– Sledi nam neugodno gostovanje Radničkom, kvalitetnoj ekipi koja je poslednji put poražena baš na našem stadionu. Duel u Nišu posebno je važan jer posle njega sledi poslednje gostovanje u grupnoj fazi Lige šampiona i iskreno se nadam da ćemo u Napulj krenuti uz niz od sedam pobeda, zaključio je Stojiljković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter