1
Evropske lige

NEKADA ARSENAL I JUVE, A SADA ‘IZA REŠETAKA’: Niklas Bentdner mora u zatvor

Objavljeno: 21.11.18 u 20:26

Zbog tuče sa vozačem taksija, ovaj napadač moraće da provede neko vreme u zatvotu.

Fudbaler Rozenborga Niklas Bendtner moraće da odsluži zatvrosku kaznu u trajanju od skoro dva meseca.

Početkom ovog meseca nekadašnji napadač Arsenala proglašen je krivim za fizički napad na taksistu koji se desio u septembru u Kopenhagenu, a danas je sud u tom gradu odbio njegovu žalbu na pomenutu presudu. U toku istražnog postupka napadač je priznao da je udario taksistu, ali je tvrdio da je to učini nakon što je vozač nasrnuo na njega, a povod svega bila je cena vožnje.

Bendtner će ‘iza rešetaka’ morati da provede 50 dana, a on je i novčano kažnjen i to u iznosu od 1.500 kruna, što je oko dve stotine evra. Danski državni tužilac je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter napisao da je ‘presuda konačne’, ali on nije potvrdio kada će fudbaler morati na odsluženje zatvorske kazne.

Bentdner je prošao sve selekcije Danske reprezentacije, a u A timu na 81 utakmici postigao je 30 golova. On ima i bogatu klupsku karijeru pa je tako nosio dresove Arsenala, Birmingema, Sanderlenda, Juventusa, Volfsburga, Notingem Foresta i sada Rozenborga.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter